Consultaties

De praktijk is elke werkdag geopend van 08h30 tot 19h00, alsook op zaterdagvoormiddag van 08h30 tot 12h00. Wij werken enkel na afspraak op het vaste telefoonnummer 056 21 44 03.

Huisbezoek

Na afspraak kunnen we onze klanten helpen die niet over eigen vervoer beschikken of waar verplaatsing niet mogelijk is.

Huisbezoeken bieden echter beperkte onderzoeksmogelijkheden, daarom verkiezen we altijd, bij ernstige problemen, een consultatie in de praktijk, waar de nodige uitrusting en hulp aanwezig zijn.

Spoed overdag

Graag eerst een telefoontje vooraf op het vaste telefoonnummer 056 21 44 03 zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Spoed buiten de werkuren

Voor spoedgevallen buiten de normale werkuren heeft de praktijk als extra dienstverlening een permanente interne wachtdienst. Deze permanentie wordt echter verzekerd door dezelfde dierenartsen die zich gedurende de normale uren voor u inzetten, er wordt dan ook gevraagd enkel in geval van spoedsituaties er beroep op te doen. U kan deze spoeddienst op werkdagen bereiken tussen 19h en 08h30 en tijdens het weekend vanaf zaterdagmiddag 12h00 via het gsm nummer 0472 91 55 82. Dit telefoonnummer dient niet om afspraken te maken noch om algemene info te bekomen. Onze dierenartsen zijn niet permanent op de praktijk en dienen zich te verplaatsen. Graag dus vooraf telefonisch contacteren.

Wij aanvaarden CASH en  BANCONTACT  – geen overschrijvingen.